.
A Special gift for the body

Massages

Welkom in mijn massagepraktijk, waar ik een holistische aanpak hanteer om jouw welzijn te bevorderen. Ontdek de unieke combinatie van Quantum Touch, Sound Healing, TCM, Aromatherapie, 5 Elementenleer en Cupping voor een diepe harmonie tussen lichaam, geest en energie. Van energetische balans tot verbeterde bloedsomloop, elke massage is ontworpen om jouw unieke behoeften te vervullen. Reserveer vandaag nog jouw afspraak voor een ervaring die verder gaat dan traditionele massages, waar de kunst van aanraking en holistische genezing samenkomen voor jouw welzijn.

 Boven de massagetafel hangt een infrarood paneel die u gedurende de massage voorziet van aangename warmte. Daarnaast wordt er met warme olie gemasseerd.

Laat de dagelijkse stress achter je en trakteer jezelf op de weldaad van een massage. Herstel je balans, verlicht spanning en stap uit mijn praktijk met een hernieuwde energie en vitaliteit. Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken en jouw reis naar ontspanning en welzijn te beginnen.


Online afspraak boeken?


Rug schouder en nek massage                               

 Welkom in mijn massagepraktijk, waar ik gespecialiseerd ben in het bieden van verlichting voor jouw rug, schouders en nek. Als toegewijde massagetherapeut nodig ik je uit om de spanningen van het dagelijkse leven achter je te laten en je over te geven aan een doelgerichte en ontspannende rug-schouder-nek massage.

Voel je de stress en spanning zich opbouwen in je rug, schouders en nek? Mijn rug-schouder-nek massage is ontworpen om specifiek op deze gebieden in te werken, zodat je niet alleen fysiek verlichting ervaart, maar ook een diepe mentale ontspanning bereikt.

In mijn behandeling focus ik op het openen van meridianen, de energiebanen in je lichaam volgens de principes van de traditionele Chinese geneeskunde. Door deze meridianen te stimuleren, bevorder ik de natuurlijke stroming van levensenergie, waardoor je een gevoel van evenwicht en welzijn ervaart. Daarnaast richt ik me op specifieke drukpunten om gerichte verlichting te bieden voor spanningen en knopen in je rug, schouders en nek.

Om je ervaring te intensiveren, integreer ik aromatherapie in mijn massages. Met zorg geselecteerde essentiële oliën verrijken de behandeling, waardoor niet alleen je spieren ontspannen, maar ook je geest tot rust komt. Laat je meevoeren door de kalmerende geuren en laat alle stress van je afglijden.

Jouw comfort en welzijn zijn mijn prioriteit. Elke massage is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar verlichting van pijn, stressvermindering, of gewoon een moment van pure ontspanning, ik ben hier om je te begeleiden op jouw reis naar welzijn.

 

Ontspanningsmassage

In mijn praktijk staat jouw comfort voorop. Met de klassieke ontspanningsmassage bied ik jou de vrijheid om te bepalen welke delen van jouw lichaam extra aandacht verdienen. Of het nu gaat om het verlichten van spanning in de rug, het ontspannen van de schouders, of het kalmeren van vermoeide benen, jij hebt de regie over de focus van de massage.

Elke sessie begint met een kort overleg, waarin we jouw specifieke wensen en eventuele zorgen bespreken. Of je nu last hebt van specifieke pijnpunten of gewoon een algehele ontspanning zoekt, ik stem mijn vaardigheden af op wat jij nodig hebt.

Tijdens de massage pas ik een combinatie van zachte, vloeiende bewegingen en diepere technieken toe om spierspanningen te verlichten en een diepe staat van ontspanning te bevorderen. Jij bepaalt de intensiteit en de focus, waardoor de massage een volledig gepersonaliseerde ervaring wordt.

Ontdek de vele voordelen van de klassieke ontspanningsmassage, waaronder stressvermindering, verbeterde bloedsomloop en een algeheel gevoel van welzijn. Deze massage is niet alleen gericht op het fysieke, maar ook op het herstellen van de balans tussen lichaam en geest.Yin Yang massage                                                              

 Welkom in mijn massagepraktijk, waar ik je uitnodig om de harmonieuze balans van yin en yang te ervaren met mijn unieke Yin Yang-massage. Als toegewijde massagetherapeut neem ik je mee op een reis van ontspanning, energieherstel en innerlijke harmonie.

De Yin Yang-massage is geïnspireerd door de eeuwenoude Chinese filosofie van dualiteit en balans. Met zorgvuldig afgestemde technieken breng ik de krachtige energieën van yin en yang in evenwicht, waardoor een diepe staat van harmonie ontstaat.

Yin: Ontspanning en Verzachting
In het yin-aspect van de massage focus ik op ontspanning en verzachting. Zachte, langzame bewegingen en subtiele drukpunten worden gebruikt om diep in de weefsels door te dringen, waardoor spanningen worden losgelaten en een gevoel van kalmte ontstaat. Dit is het moment om te ontspannen en los te laten.

Yang: Energie en Vitaliteit
Het yang-aspect van de massage brengt energie en vitaliteit naar de voorgrond. Krachtigere en dynamische technieken stimuleren de bloedsomloop, revitaliseren vermoeide spieren en wekken een hernieuwde energie op. Hier wordt nieuwe levenskracht aangewakkerd.

Tijdens de Yin Yang-massage richt ik me op het openen van meridianen en het bevorderen van de vrije stroom van levensenergie. Dit helpt niet alleen fysieke blokkades op te heffen, maar stimuleert ook een evenwichtige circulatie van energie door je hele lichaam.

Jouw comfort en welzijn staan centraal in mijn behandeling. Of je nu op zoek bent naar diepe ontspanning, het herstel van energie, of een combinatie van beide, ik pas de Yin Yang-massage aan op jouw specifieke behoeften.Aromatouch Massage                                              

 Welkom bij de AromaTouch Massage, een betoverende reis van zintuiglijke genezing en totale ontspanning. Deze unieke massagebeleving combineert de kracht van aanraking met de genezende eigenschappen van essentiële oliën om een diep gevoel van welzijn en balans te bevorderen. Laat je onderdompelen in de rustgevende aroma's en voel de spanning in je lichaam wegsmelten.


Onze AromaTouch Massage is gebaseerd op het principe van het in balans brengen van het autonome zenuwstelsel. Met behulp van acht speciaal geselecteerde CPTG Certified Pure Therapeutic Grade® essentiële oliën, richten we ons op vier primaire pijlers van welzijn: stressvermindering, immuniteitsondersteuning, ontstekingsremmende eigenschappen en homeostase.


De Acht Essentiële Oliën:

Balance (Balans)


Deze mix is ontworpen om harmonie te brengen, zowel fysiek als emotioneel. Het bevordert een gevoel van rust en welzijn.

Lavender (Lavendel)

Bekend om zijn kalmerende eigenschappen, helpt lavendel bij het verminderen van stress en spanning, waardoor een ontspannen sfeer ontstaat.

Melaleuca (Tea Tree)

Met antibacteriële eigenschappen draagt melaleuca bij aan een gezonde huid en versterkt het het immuunsysteem, en helpt bij het bestrijden van bacterien 

On Guard (Bescherming)

Deze mix van krachtige oliën, waaronder wild orange, clove en cinnamon, ondersteunt het immuunsysteem en helpt bij het bestrijden van ziektekiemen.

Deep Blue (Verzachtende samenstelling)

Ideaal voor het verlichten van spier- en gewrichtspijn, biedt Deep Blue een verkoelend en verzachtend effect.

AromaTouch (Massage Mix)

Deze speciale blend is samengesteld om ontspanning te bevorderen en het zenuwstelsel te kalmeren, waardoor een diepe staat van rust ontstaat.

Peppermint (Pepermunt)

Verfrissend en verkoelend, pepermunt helpt bij het verlichten van spanning en het stimuleren van alertheid.

Wild Orange (Wilde Sinaasappel)

Met een opbeurend aroma draagt wilde sinaasappel bij aan een positieve sfeer en vermindert het gevoelens van stress.


Tijdens de AromaTouch-massage creëer ik een rustgevende omgeving waarin je kunt ontsnappen aan de dagelijkse stress. De combinatie van mijn zachte aanraking en de heerlijke geuren van de essentiële oliën zorgt voor een diepe ontspanning, terwijl je tegelijkertijd nieuwe energie opdoet.


Hotstone massage 

Mijn hotstone massages zijn niet zomaar behandelingen; ze zijn een uitnodiging om de dagelijkse stress en spanningen achter je te laten en je over te geven aan de rustgevende warmte van basaltstenen. De stenen, doordrenkt met natuurlijke energie, worden zorgvuldig geplaatst en gebruikt voor een diepgaande massage-ervaring.

Ontdek de diepe ontspanning die hotstone massage te bieden heeft. De warmte van de stenen dringt diep door in de spieren, verlicht spanningen en bevordert een gevoel van welzijn. Dit alles terwijl de stenen strategisch worden gebruikt om de energiestromen in het lichaam te stimuleren, een harmonieus evenwicht te creëren en een diepe staat van ontspanning te induceren.

Elke hotstone massage is afgestemd op jouw specifieke behoeften en wensen. Of je nu op zoek bent naar verlichting van spierpijn, stressvermindering of gewoon een moment van pure zelfzorg, ik pas mijn vaardigheden aan om aan jouw verwachtingen te voldoen.

Gun jezelf het genot van een hotstone massage en laat je meevoeren naar een wereld van rust en herstel. 


Sabaaydi Massage

 I nodig u uit om de verkwikkende en balancerende Sabaaydi-massage te ontdekken. Als ervaren masseur ben ik toegewijd aan het bieden van een unieke ervaring die zowel lichaam als geest verfrist en revitaliseert.

De Sabaaydi-massage is geïnspireerd op eeuwenoude Thaise tradities en brengt een harmonieuze combinatie van kruidenstempels en traditionele massagetechnieken. De kruidenstempels, gevuld met zorgvuldig geselecteerde kruiden, worden verwarmd en zachtjes op het lichaam geplaatst, waardoor een weldadige warmte en aromatherapie vrijkomen. Dit, gecombineerd met vakkundige massagetechnieken, helpt om spanningen los te laten en een diep gevoel van ontspanning te bevorderen.

Ontdek de voordelen van de Sabaaydi-massage, waaronder diepe ontspanning, verlichting van spierpijn, en een verbeterde flexibiliteit. Deze massage is niet alleen gericht op het fysieke, maar ook op het herstellen van de energiebalans, waardoor je een gevoel van vernieuwde vitaliteit ervaart.


Chinese voetreflex Massage

Ik nodig je uit voor een reis naar welzijn via de eeuwenoude kunst van de Chinese voetreflexologie. Als toegewijde therapeut ben ik gepassioneerd om samen met jou de staat van jouw lichaam te verkennen en te verbeteren.

Chinese Voetreflexmassage: Een Holistische Benadering

Mijn Chinese voetreflexmassages gaan verder dan alleen het behandelen van de voeten; het is een holistische benadering waarbij we de staat van jouw hele lichaam bekijken. De voeten worden beschouwd als een kaart van het lichaam, en door specifieke reflexzones te activeren, streven we naar een harmonieus evenwicht van energieën.

Tijdens onze sessies beginnen we met een zorgvuldige analyse van de reflexzones op jouw voeten. Deze zones corresponderen met verschillende organen en systemen in het lichaam. Door hun staat te onderzoeken, krijg ik inzicht in mogelijke onbalans en spanningen, wat ons de weg wijst naar gerichte verbeteringen.

Ontdek de vele voordelen van Chinese voetreflexologie, waaronder stressvermindering, verbeterde bloedsomloop en bevordering van de natuurlijke helende processen van het lichaam. Deze massage is niet alleen gericht op het verlichten van fysieke klachten, maar ook op het herstellen van de energetische balans voor een algehele verbetering van jouw welzijn


Elke voetreflexsessie wordt afgestemd op de unieke behoeften van jouw lichaam. Of je nu specifieke pijnpunten wilt aanpakken, stress wilt verminderen of gewoon wilt genieten van een diepe ontspanning, mijn focus ligt op het leveren van een op maat gemaakte ervaring die aansluit bij jouw doelen.


Fullbody Massage

Als ervaren massagetherapeut nodig ik je uit om de alledaagse stress en spanning achter je te laten en je over te geven aan de,  fullbody massage-ervaring.

Mijn fullbody massage gaan verder dan alleen het behandelen van specifieke gebieden; het is een holistische reis die alle aspecten van jouw welzijn omvat. Van top tot teen worden zachte aanrakingen, vakkundige technieken en aandachtige zorg toegepast om een diepe staat van ontspanning en herstel te bevorderen.

Stap binnen in een rustgevende omgeving waar je de drukte van het dagelijks leven achter je kunt laten. Mijn fullbody massage is ontworpen om niet alleen fysieke spanningen te verlichten, maar ook mentale stress te verminderen, waardoor je een gevoel van totale ontspanning en vernieuwde energie ervaart.

Vanaf het moment dat je op de massagetafel plaatsneemt, kun je verwachten dat elk deel van jouw lichaam de aandacht krijgt die het verdient in deze zorgvuldig samengestelde beleving.

Deze zorgvuldig samengestelde ervaring is niet slechts een opeenvolging van handelingen, maar een doordachte symfonie om jou een volledige, holistische beleving te bieden. Jouw welzijn staat hierbij altijd centraal, en ik nodig je uit om deze reis van ontspanning en vernieuwing samen met mij te ervaren.